Gastenboek

Wij vragen u dan ook uw ervaringen te delen met de bezoekers van deze
website zodat ze zo goed mogelijk weten wat ze kunnen verwachten!

 

Showing 47 comments
 • Kaoutar
  Beantwoorden

  Kort geleden kennis gemaakt met de fijne producten van Hannah! Wil niet anders meer. Aïsjah is erg deskundig. Tussen de heerlijke behandelingen huidmetingen en advies voor thuisverzorging, heel erg fijn (een echte huidcoach!) Mijn huid ziet erg beter uit dan ooit. Binnenkort mijn tweede behandeling.

 • Ilse Verdegaal
  Beantwoorden

  Aisha is een lieve vrouw die met passie haar werk doet. Ze geeft naast de behandeling veel tips om je huid te verbeteren. Ik raad haar zeker aan!

 • Merlynn
  Beantwoorden

  Ik heb vorige week een gezichtsbehandeling gehad. Ik was zeer tevreden. Na de behandeling merkte ik gelijk een verschil. Mijn huid straalde. Aïsjah, nam haar tijd en legde aantal stappen uit terwijl zij bezig was met de behandeling. Dit is een echte aanrader. Ik zal zeker mijn vervolg afspraak maken.

 • Frédérique
  Beantwoorden

  Onlangs was ik bij Aïsjah Kambong voor een Hannah Kristal Micro Dermabrasie
  behandeling. De behandeling is mij zeer goed bevallen. Mijn huid was
  tijdens de behandeling een beetje gevoelig, maar pijnlijk was de
  behandeling niet. Mijn huid is nog nooit zo grondig schoon geweest. De
  producten die Aïsjah daarna gebruikten waren een weldaad voor mijn huid. Mijn
  huid was toen de behandeling was afgelopen eerst een beetje rood (dit
  duurde ongeveer een dag). Daarna trok dit weg. Op advies heb ik toen mijn
  huid steeds goed verzorgd met de Hannah-producten en ook een crème met SPF
  15 gebruikt. Een aanrader is wel om ook crème bijvoorbeeld naar het werk
  mee te nemen om je huid tussendoor nog in te smeren, want bij mij had mijn
  huid veel voeding nodig, meer dan twee keer per dag. Gelukkig werk ik bij
  het vrouwenblad … en lagen er Hannah – producten om uit te proberen dus
  dat was uitstekend! Onze beauty redactrice zei dat mijn
  huid er mooi uitgerust uit zag. De dagen na de behandeling voelde mijn huid
  mooi en glad aan. Ik kan mij voorstellen dat de resultaten in kuurverband
  helemaal fantastisch zijn, maar vond deze losse behandeling ook een
  geweldig effect hebben.
  Dankjewel Aïsjah!

 • Regina
  Beantwoorden

  Laatst mijn eerste afspraak gehad bij Aïsjah en zeer tevreden. Zeker aan te raden. En tot gauw in sha Allah.

  Vond het een hele fijne ervaring en mijn huid straalde. Zeker de moeite waard en ik kom graag terug.

 • Engel
  Beantwoorden

  Een echte oppepper voor je huid!

  Aïsjah is een zeer prettig persoon die je een uitermate professionele behandeling geeft, lekker stevig ook. Gevolg: goed doorbloedde huid, zachtere gelaatstrekken en een heel fris gevoel. Reactie van collega’s de volgende dag: “was je banken?!”
  Heb een kuurtje van 6 behandelingen genomen en je ziet de huidconditie duidelijk verbeteren, rimpels vervagen en de huid voelt en oogt heel zacht en glad. Ook de Hannah verzorgingsproducten zijn zeer prettig en voeden de huid goed. Metingen laten duidelijk verbetering van de huidconditie zien.
  Aïsjah heeft mij laten zien hoe ik gezichtsmassage op me zelf kan toepassen. Geweldig toch?
  Al met al een bijzonder verwennerij waar je ook echt profijt van hebt.
  In de toekomst zal ik zeker voor nog andere behandelingen naar haar toe gaan.

 • Erica
  Beantwoorden

  Als je wilt dat je huid straalt…
  Een gezichtsbehandeling heb je als vrouw meestal wel vaker gehad. Het is aangenaam maar doet niet heel veel voor je op de langere termijn. De behandelingen van Aïsjah gaan verder en doen echt wat voor je huid. Ik kwam een jaar geleden voor het eerst in aanraking met Hannah; had bij een sauna dagje ook een gezichtsbehandeling waarbij producten van Hannah werden gebruikt. Na een aantal dagen merkte ik nog steeds het verschil; mijn huid was gladder, egaler en veel stralender. Ik had dat niet eerder gehad en ging op zoek naar een salon hier de het merk ook verkoopt. Ik kwam uit bij Aïsjah de Hannah huidcoach, iemand die je huid zichtbaar laat verbeteren en jou ook zelf stimuleert om datzelfde effect zelf thuis ook te behouden. Dat was wat ik zocht. Wat opvalt is dat de Hannah huidcoaches eerst je huid meten voordat ze aan de behandelingen beginnen, dit wordt bijgehouden en zo zie je dus een stijgende lijn in de meet-resultaten.. Dacht ik voor die tijd een goed beauty product te gebruiken (Shiseido), de metingen bewezen anders en mijn huid schreeuwde om voeding en hydratatie. Overgestapt op de Hannah producten (dit zijn er 2 dus dat is te overzien) en maandelijkse behandelingen en al snel waren de waarden hoe ze moeten zijn en dankzij de thuisadviezen zijn ze dat nog steeds. Ik hoef geen foundation meer te gebruiken, voorheen deed ik dat elke dag, dat is niet meer nodig. Mijn huid is nu veel egaler en heeft een mooie glanzende teint van zichzelf.
  Aïsjah heeft een enorme kennis heeft over de huid en de werking daarvan en ze brengt dat graag aan je over. Zij heeft ook aanleg voor het vak: met de grootste finesse doet zij zorgvuldig een bindweefsel massage, dat is een ware ervaring als je dat voor het eerst meemaakt. Je merkt dat ze weet wat ze doet en ook graag wil dat je er thuis ook mee de slag gaat (crème juist aanbrengen etc).
  Mijn huid straalt nu het hele jaar door, ik krijg ook veel complimenten over dat ik er goed uit zie en dit is mijn geheim, Aïsjah bedankt!

 • Bianca
  Beantwoorden

  hannah Behandeling
  Na een goede analyse van mijn huid begon de bindweefselmassage van het gezicht. Het voelde goed aan en het resultaat was een duidelijk voller gezicht. Daarna kreeg ik nog een peeling mee van Aisjah en na drie dagen brengt het al zichtbaar resultaat met zich mee. Ik heb zelf een hele gevoelige huid met uitslag. De roodheid is al wat verdwenen en mijn huid is egaler geworden. Ik ben in ieder geval al enthousiast over de enzymen peeling van hannah en ook de bindweefselmassage.

 • Iman
  Beantwoorden

  Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met een hannah behandeling. Ik ben overtuigd en verheug me op de volgende behandeling.

 • Roos
  Beantwoorden

  Je komt in een mooie en professionele salon waar Aisjah je hartelijk welkom heet met een kop thee.
  Na een goede gezichtsreiniging volgt dan de intensieve bindweefselmassage.
  De eerste kennismaking was nogal wennen voor mij, qua intensieve massage, maar effectief want mijn gezicht ziet er jonger uit en de gezichtscontouren komen beter tot uiting.

  Vele dames doen aan lichaamsbeweging, maar aan gezichtsbehandeling oftewel
  bindweefselmassage wordt te weinig aandacht besteedt. Terwijl ons gezicht het visitekaartje is, en net zo belangrijk als de rest van ons lichaam.
  Een reguliere schoonheidsspecialiste werkt veelal in de basis terwijl Aisjah verder gaat qua duurzame effectiviteit.

  Ook haar Hannah produkten zijn eerlijk en heerlijk.

  Haar uitgebreide uitleg tijdens de behandeling is goed. Na 1 week na de behandeling, werd ik persoonlijk door haar gebeld hoe mijn huidconditie was. Dit noem ik nou eens Nazorg en Huidcoach!

 • Miriam
  Beantwoorden

  Hannah Exclusive behandeling.
  Een uitgebreide aangename en zeer uitvoerig behandeling. Het bindweefselmassage heb ik als zeer prettig ervaren. Fijn ook om direct te horen hoe de conditie van huid en gezichtspieren zijn. Tijdens de behandeling wordt duidelijk advies gegeven bij kleine probleempjes van mijn huid of waar ik op dien te letten. Al met al een verwennerij de Exclusive behandeling.
  Mijn Dank.

 • Maaike
  Beantwoorden

  Aisjah weet ontzettend goed wat ze doet. Ze kijkt goed naar wat je huid nodig heeft en past daar de behandeling op aan en wat ik leuk vind is dat ze echt de tijd en aandacht neemt om je zo goed mogelijk te helpen. De bindweefselmassage helpt goed en is ook helemaal niet pijnlijk. Aisjah gebruikt heerlijke producten van Hannah en geeft veel goede tips. Mijn huid ziet er dankzij Aisjah veel vitaler uit. Ik kan het iedereen aanbevelen.

 • M.C.
  Beantwoorden

  Zeer goede schoonheidsspecialiste! Heerlijke stevige bindweefselmassage gehad. Ook heel fijn dat ze alles goed uitlegt, niet alleen de producten maar ook wat het met je huid doet.

 • Wilma
  Beantwoorden

  Super bindweefselmassage

  Inmiddels heb ik een aantal bindweefselkuren ondergaan bij de Damesschoonheidssalon en ik ben en blijf laaiend enthousiast over de behandeling.
  Zorgzaamheid en aandacht staan hoog in het vaandel bij Aisha.
  Mijn huid lijkt te verjongen in plaats van te verouderen!
  Ik ben zeer tevreden met de service, de prijs en de kwaliteit die geboden wordt.

 • Nancy
  Beantwoorden

  Heerlijke behandelingen!

  Beste lezers, ik raad u zeer aan een keer, of liever gezegd met regelmaat naar DamesSchoonheidsSalon te gaan! Ik word al jaren behandeld door de eigenaresse en ben zeer tevreden over haar behandelingen. Ik heb zelf nogal een overgevoelige huid met gevolgen van dien, maar voel duidelijk de verschillen als ik een behandeling heb ondergaan. Een dieptereiniging met stevige bindweefselmassage is een van mijn favorieten. De eigenaresse en hannah huidcoach heeft een stevige hand, maar wil je het minder stevig, dan is dat ook mogelijk. Er wordt goed naar je geluisterd en dat vind ik het meest belangrijke! Ik zou zeggen: Laat jezelf ’s lekker verwennen! Een stralende uiterlijk is het halve werk!

 • Veen
  Beantwoorden

  Tijdens een meting van de huid stelt hannah huidcoach …

  Tijdens een meting van de huid stelt hannah huidcoach Aïsjah Kambong de conditie van uw huid vast. Daarna wordt de huid intensief gereinigd en stevig onder handen genomen tijdens een bindweefselmassage. Het uiteindelijke resultaat is verbluffend: goede doorbloeding, vermindering van fijne lijntjes en de huid is beter in staat werkstoffen op te nemen. De sfeer in de intieme salon is sereen en ook Aïsjah zelf is rustig. Een goede plek om je volledig te ontspannen! Aïsjah geeft heldere adviezen voor het thuisgebruik van de huidverbeterende producten van hannah. Een aanrader!

 • Najima
  Beantwoorden

  Ik ben inmiddels een vaste klant bij hannah huidcoach.
  Een huidcoach die zeer professioneel, vriendelijk en attent is en haar vak erg serieus neemt.
  Wat ik zo fijn vind, is dat er voor elke behandeling een huidanalyse wordt gemaakt d.m.v. de hannah Skin Analyzer. Op die manier wordt er gericht advies gegeven en is het duidelijk waar je huid behoefte aan heeft.
  De behandeling die je daarna krijgt is heerlijk! Je wordt volledig onder handen genomen en je merkt al tijdens de behandeling dat je huid een metamorfose ondergaat.
  Tijdens de behandeling wordt verteld wat er precies gedaan wordt en waarom. Aan het eind van de behandeling krijg je advies mee en wordt er verwacht dat je thuis verder gaat om je huid goed te verzorgen. Deze doorgaande lijn werpt zijn vruchten af en je merkt al snel verschil.
  In de behandelingen die je daarna krijgt, wordt elke keer gekeken (d.m.v. de Skin Analyser) of je huid is verbeterd en of je dus in de tussentijd je huid goed hebt verzorgd.
  Een betere huidcoach kan ik mij niet voorstellen!
  Dank je wel Aisha

 • Lieke M.
  Beantwoorden

  Hele fijne gezichts behandeling en tips gekregen van Aisjah! Ze meet allerlei waarden van je huid en vraagt ook of je een week na de behandeling terug wilt komen om te zien of de behandeling aan slaat. Hele lieve vrouw die echt even de tijd voor je neemt!

 • Marieke T
  Beantwoorden

  Ik kom al jaren naar alle tevredenheid bij Aisjah en gebruik altijd de producten van Hannah. Een feestje voor mn huid. Binnenkort ga ik verhuizen naar een andere stad maar blijf zeker bij Aisjah komen voor de professionele behandelingen en adviezen. Echt een aanrader om te proberen voor wie nog nooit is geweest!

 • Fernie Maas
  Beantwoorden

  Sinds een jaar onder behandeling bij Aisjah en enorm tevreden. Veel tijd en ruimte voor advies op maat, en dat zorgt ervoor dat mijn huid nu echt op en top is. Aanrader!

 • Anoniem
  Beantwoorden

  Ik ben heel fijn geholpen een tijd terug!
  Een hele uitgebreide behandeling waar ik relatief weinig voor hoefde af te rekenen.
  Er werd goed uitgelegd welke stappen er werden uitgevoerd en waarom.
  Fijn om een keer te horen, in plaats van behandelingen waarbij wat over je gezicht wordt gewreven, maar niks wordt uitgelegd. Heb veel geleerd!
  Volgende keer hoop ik dat er ietsje pietsje meer stilte is, omdat dat mijn persoonlijke voorkeur heeft bij een behandeling, omdat ik kom om even helemaal te ‘verdwijnen’. Maar ik weet zeker dat als ik dit aangeef, dit geen probleem is!

 • Coby Joustra
  Beantwoorden

  Ik heb nu twee bindsweefselmassages behandelingen gehad, en ben echt tevreden over de verzorging en behandeling van deze deskundige huidcoach. Ik ben zeker van plan hier mee door te gaan en kan het iedereen aanraden.

 • Sana
  Beantwoorden

  De behandelingen en producten zijn geweldig! Ik heb last van een droge huid omdat ik vrij weinig water drink. Na het gebruiken van de Hannah producten op een dagelijkse basis zag ik dat mijn huid echt verbeterd was. Top producten en een geweldige vrouw die je heerlijk laat genieten van de behandelingen!

 • Linda Oum Rayane
  Beantwoorden

  Ik kan een behandeling bij Aisjah zeker aanraden!! Na afloop voel je je herboren en zie je gelijk resultaat! Tot over 6 weken!

 • Sohaila El Marini
  Beantwoorden

  Wat sceptisch begon ik aan de bindweefsel massage en de producten van Hanah. Echter na 3 maanden structureel de producten te gebruiken kan ik het iedereen aanraden! Je huid krijgt een enorme boost en je ziet gelijk verschil. Ook voor de gevoelige huid zoals ik heb. Ik ben enorm tevreden over zowel de massages als de producten en ga zeker door met Hanah. Vooral de hydro masker is een heerlijk product. je huid krijgt er een glow door en voelt zijdezacht uit. Mocht je al een lange tijd naar goede huidproducten zoeken, dan zou ik zeker de Hanah producten proberen. Tot gauw Aisjah. Ga zo door met je passie! groetjes Sohaila.

 • Wassima WB
  Beantwoorden

  Zeer professioneel! Heb een heerlijke bindweefselmassage gehad gisteren en dat voelde super voor mijn huid. Tot over 6 weken Aisjah!

 • Farah Smile
  Beantwoorden

  Ik ben sinds een klein halfjaartje in behandeling bij Aïsjah en ben zeer tevreden met de conditie van mijn huid. Mijn huid is zichtbaar verbeterd en ziet er veel gezonder uit. Voor mij was het erg moeilijk een geschikte huidtherapeut te vinden die haar werk vanuit haar hart doet. Bij Aïsjah is dat zeker het geval en dat merk je aan alles; de conditie van mijn huid, de gastvrijheid en de ontspanning tijdens de behandeling. De Active Lotion is voor mij echt een wondermiddel; het opent alle poriën en geeft je een heerlijk verfrissend gevoel. Ik ben erg tevreden met DamesSchoonheidssalon en ik meen het als ik zeg dat ik het iedereen aanraad. Ook al kom je het een keer proberen, je moet het in ieder geval een keer hebben ervaren; wat voor gelukzaligheid het voor je gezicht is. Aïsjha enorm bedankt! Moge Allah je doen slagen in dit leven en het volgende!

 • Souu Haq
  Beantwoorden

  De salon en werkwijze zijn zeer professioneel en bieden echt ontspanning. De behandeling was van hoge kwaliteit en resultaat duidelijk zichtbaar/voelbaar.

 • Senne Pannevis
  Beantwoorden

  Ik ben vorige week voor het eerst bij Aisjah geweest en het was zo lekker en heel vakkundig!
  Heel veel informatie gehad over de producten en de behandeling. Daarnaast was het ook gezellig en ze zorgt voor een heel warm en ontspannen gevoel!
  Mijn huid straalt meteen na de eerste behandeling�
  Dank je wel Aisjah en tot snel!

 • mignon
  Beantwoorden

  Hele fijne en goede service. Ben zeer tevreden. Mijn huid straalt!

 • Fleur Schermer
  Beantwoorden

  Sinds ik bij Aïsjah onder behandeling ben voor mijn huid, is mijn huid gladder, poriën verfijnt en heb ik een prachtige ‘glow’!
  Aïsjah is heel professioneel en houd van aanpakken, de bindweefselmassage is dan ook mijn favoriet, ik heb verschillende behandelingen gehad en ben over allemaal heel enthousiast! Voor iedereen die op zoek is naar een behandeling die effectief is en bij iemand die je helemaal in de watten legt, is dit 100% een aanrader!!

 • Naraa
  Beantwoorden

  Ik heb stage gelopen bij Aisjah, zij is zo eerlijk tegen de klanten en zij geeft 100% aandacht aan de klanten. Haar behandelingen zijn echt heel goed en zichtbaar resultaat. Dames ik zal jullie echt aanraden om daar langs te gaan! Aisjah ik wens je heel veel succes!

 • sisi
  Beantwoorden

  Geweldig bedrijf, en een geweldige huidcoach, Zeer aan te raden!

 • Fatimzahra Baba
  Beantwoorden

  Behandeling bij Aicha, zeker aan te raden! Direct zichtbaar resultaat. wat was het weer heerlijk om bij Aicha in de stoel te liggen! gouden handjes en voelde mij weer als herboren. dank je wel hiervoor!

 • fadwa
  Beantwoorden

  Het is net alsof je op vakantie bent geweest. Zo uitgerust en opgeladen kom je uit de behandeling.

 • Jacobien Kieffer
  Beantwoorden

  De service, professionaliteit en de producten zijn fantastisch! Ik ben dan ook overgestapt naar de hannah producten. Dit samen met de behandelingen van Aisjah heeft mijn huid in een half jaar zichtbaar verbeterd! Dus zeer aan te raden!

 • Sophie Ooijevaar
  Beantwoorden

  De behandelingen en producten van Hannah is het enige wat voor mijn huid werkt! Ik krijg hier een gladde en egale huid voor terug.

 • Fitauoa Kifwat
  Beantwoorden

  Bindweefselmassage ervaren. Fantastisch! Flinke opkikker voor de huid

 • Michelle Geugjes
  Beantwoorden

  Ik ben sinds maart onder behandeling bij Aïsjah/Damesschoonheidssalon, en ben ik overgestapt naar de producten van Hannah. Ik ben zeer tevreden met de resultaten die ik sindsdien heb geboekt.
  Het heeft even geduurd voordat mijn huid was gewend, maar Aïsjah zei geef het een kans en dat heb ik gedaan. En wat ben ik daar blij om. Mijn huid straalt en krijgt zijn eigen gloed terug. Ook merk ik dat dankzij de bindweefsel massage mijn huid weer stevigheid en volume terugkrijgt.
  Ik zeg geef Aïsjah en damesschoonheidssalon en de producten van Hannah een kans en je zal blij zijn met het resultaat. kleine bonus is dat mijn badkamer nu volstaat met mooie zilveren potjes en dat geeft toch wel een luxe uitstraling en dat voor minder geld dan alle andere dure producten die toch een mindere werking hebben.
  Aïsjah nogmaals bedankt en ik zei je over 3 weken weer 🙂 Liefs Michelle

 • Sabiha Oummi Esmaa Adam
  Beantwoorden

  Vorig week heb ik mijn tweede behandeling van Aïsjah/Damesschoonheidssalon gehad. Het was weer een heerlijke behandeling. Sinds de eerste behandeling ben ik overgestapt naar de producten van Hannah. Ik ben zeer tevreden met de resultaten die ik tot nu toe heb geboekt. Mijn huid is sinds de behandeling stukken rustiger.
  De producten van Hannah zijn ook heel prettig en fijn in gebruik.
  Aïsjah bedankt

 • Carlijne van der Tuijn
  Beantwoorden

  Assjah is zeer bekwaam schoonheidsspecialiste. Heerlijke behandeling, je huid zie je zichtbaar stralen als je na de behandeling naar buiten loopt. 🙂 Vooral bindweefsel massage is top! Echte aanrader!

 • Michele Bessem
  Beantwoorden

  Heerlijk! Zowel de producten als de behandelingen. Goede uitleg tijdens de behandeling en de producten worden telkens weer op je huid afgestemd.

 • Naoual
  Beantwoorden

  Verstaat haar vak uitstekend, weet wat ze …

  Verstaat haar vak uitstekend, weet wat ze doet. Ze gaat professioneel te werk. De behandeling is van super kwaliteit en resultaat is duidelijk zichtbaar. Zeer zekers voor herhaling vatbaar

 • KC
  Beantwoorden

  Heerlijke, professionele behandelingen in een rustige en serene omgeving
  Professionele behandelingen met A kwaliteit producten. De specialiste is zeer vakkundig en de salon is erg mooi en stijlvol ingericht. De behandelingen zijn zeer effectief en je ziet meteen resultaat

 • Fatima
  Beantwoorden

  Supervriendelijke service van een erg professionele dame.
  Heerlijke behandeling gehad bij de schoonheidsspecialiste van DamesSchoonheidsSalon, hartelijk en warm welkom, vriendelijke service, professionele behandeling, fijne dat ze bij elke stap uitlegt wat ze gaat doen, erg prettig & relaxt sfeertje. Ga ik zeker vaker doen!

 • Mariska
  Beantwoorden

  Helemaal top!
  Een echte huid expert! Met Hannah’s (bindweefsel) behandelingen hoef je niet bang te zijn dat je ooit aan de botox moet 😉 Mij heeft het in ieder geval goed gedaan, ik word (nog) jonger geschat dan voorheen!

 • Haniefa
  Beantwoorden

  Vandaag een heerlijke …
  Vandaag een heerlijke gezichtsbehandeling/massage gehad. Ik ben zeer tevreden. Zeer professioneel, doet het uitstekend met zorg en gevoel. Kortom voel mij herboren! Echt een aanrader!

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search